OmInspiration får jeg fra naturen, lyset, mennesker og oplevelser og når det omsættes til lærredet i takt med jeg sætter min egne farver på, giver det liv til fortællingen på lærredet.
I mine billeder arbejder jeg ofte i enkle farvekompositioner og prøver altid at fange en lethed og umiddelbarhed i udtrykket og man vil næsten altid kunne finde et naturalistisk islæt i mine billeder, selvom det måske har taget en ny form eller farve.  

Jeg arbejder primært i  serier af 3 billeder med akrylfarver lagt på lærred med pensel, malekniv, svamp og vand og mine billeder ændrer ofte udtryk undervejs i processen .. i takt med at farver og stemning skifter.

  • I serien Fantastiske blomster er jeg inspireret af akvarellens lethed og arbejder med mange flydende farvelag for at opnå den lette stemning og motivet males efterfølgende ind.
  • I serien Rollespil arbejder jeg med fortællinger om mennesker, teaterliv og den nære virkelighed og motiverne står ofte skarpe og naturalistiske på en diffus eller mørk baggrund.
  • I serien Åbent landskab arbejder jeg med landskaber uden konkret motiv, som befinder sig et sted mellem naturalisme og abstraktion og sommetider arbejder jeg med ren abstraktion hvor farverne er det primære.


Og endelig .. det kræver ikke en dybere kunstforståelse at læse mine billeder .. de skal bare nydes!

Share this page